Vi kan stolt presentera vår samarbetspartner – Restaurang Provrummet på Scheelegatan

Ny aktör i charterstockholm
15 maj, 2017
Visa alla

Champagne bottle and cork

Vi kan stolt presentera vår samarbetspartner Restaurang Provrummet på Scheelegatan – som varit med och tagit fram menyer och koncept till Nobilis Charter. Samarbetet är inriktad på provningar inom Champagne, ost och vin. Inte minst i kombination. Med deras gedigna kunskap och engagemang har de tagit fram flertalet paket som kan avnjutas ombord samtidigt som vi glider fram genom Stockholms vattenvägar. Om ni inte vill hyra hela fartyget så finns det individuella platser som är bokningsbara via www.sipcruise.com. I priserna ingår även provningsledare som utbildar er under njutning av handplockade produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *